Roy Korpel

Beelden maker

Een passie voor tekenen en fotobewerken!

Adobe Photoshop / Pixel

95%

Adobe Illustrator / Vector

85%

Portret tekenen

70%

Infographic illustraties

80%

Papa / Tekenaar / Gamer / Netflix verslaafd / Formule 1 liefhebber

Leuk je te ontmoeten. Ik ben Roy, getrouwd, vader van drie prachtige kids en heb naast mijn werk als illustrator veel (te veel) hobby’s waar ik me graag in verlies. Formule 1 en Netflix kijken, Minecraft spelen en naar de sterren kijken zijn maar een paar van de bezigheden waar ik nooit genoeg van krijg.

Tekenen loopt als een rode draad door mijn leven. Toen ik zes jaar was, tekende ik al iedere week de nieuwe Donald Duck na. Het werd een ware obsessie en al snel kwam er niets anders uit mijn pen dan deze beroemde stripfiguur. In mijn rapporten van groep 5 en 6 schreef de juf zelfs dat ze het leuk zou vinden als ik eens wat anders zou willen tekenen dan Donald Duck.

Hoewel ik na de basisschool naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam ging, had ik heel wat omzwervingen op de arbeidsmarkt nodig om te beseffen wat mijn echte ‘roeping’ was. Hoewel ik dus niet bepaald de makkelijkste weg heb gekozen, heb ik van het tekenen met veel doorzettingsvermogen uiteindelijk alsnog mijn beroep gemaakt. En zo zag Roy Korpel illustraties het levenslicht.

Webshop Lievespulletjes.nl met unieke illustraties op poster, canvas of spandoek

Naast de opdrachten die ik via Roy Korpel illustraties voor klanten uitvoer, maak ik ook eigen artwork, dat ik verkoop via mijn webshop Lievespulletjes. De unieke posters, canvassen, spandoeken en geboorteborden in deze webwinkel zijn stuk voor stuk door mij ontworpen. De kindersieraden in de webshop worden bovendien verzorgd door mijn vrouw. Nieuwsgierig? Neem dan vooral even een kijkje!

Wil je zelf leren Photoshoppen? Ik leer je de basis in Photoshop op de Pixelunie.nl

Ontdek je creatieve vermogen met de Pixel Unie. Met de Pixel Unie bouwen we aan een mooi platform waar je online cursussen kunt volgen. Denk aan leren Photoshoppen, tekenen, zakelijk tekenen en nooit meer zonder inspiratie zitten. Dit doen we via een mooie website, een gezellig forum en kwaliteit content! Kom snel kijken: https://www.pixelunie.nl

www/pixelunie.nl/cursus-photoshop/

Mijn YouTube kanaal met Photoshop time-lapse video’s

Met ruim vijftig video’s biedt mijn Youtube-kanaal meer dan vierhonderd uur aan Photoshop-werk. Schrik niet, al dit materiaal is ‘hapklaar’ versneld naar video’s van maximaal tien minuten. Ik ben erg trots op deze video’s, die met heel veel aandacht gemaakt zijn en waar al mijn passie voor Photoshop in zit. Kom ze  vooral eens bekijken!