Grafisch Nederland Slack – voor Professionals

grafische nederland slack

Wat is Grafisch Nederland Slack?

Slack lijkt op een mix van een forum en skype of IRC. Je komt binnen in een algemene kamer waar je met iedereen die online is kan communiceren. Er zijn ook specifieke kamers (channels) zoals Adobe Illustrator, Showcase, Feedback, Inspiratie, etc etc. Daar kan je gericht een vraag stellen of een ander helpen met een antwoord. Met een beetje geluk heb je binnen een paar minuten antwoord, opbouwende kritiek op je werk of vind je iemand waarmee je kan samenwerken.

Voor wie is Grafisch Nederland Slack bedoeld?

Ben je een semi / professioneel grafisch vormgever, een webdesigner, een tekenaar, een game designer, een digital artist, een matte painter, een fotograaf, een video bewerker… kortom, maak je professioneel grafisch content? Dan is Grafisch Nederland slack de plaats om te zijn.

De gedachten achter Grafisch Nederland Slack

Stel een vraag over je software, show je toffe creaties of vraag om kritiek. Wordt beter, deel inspiratie, leg nieuwe contacten, werk samen en heb onderling een beetje plezier. We gaan de grootste grafische community worden van Nederland!

Hoe kan ik Grafisch Nederland Slack joinen?

Lid worden van het Grafisch Nederland Slack team kan alleen via een invite. We beoordelen of je voldoet binnen ons profiel (semi / professioneel grafisch vormgeven in wat voor manier dan ook). Stuur een invite aanvraag via Linkedin of Facebook.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/roykorpel
Facebook: https://www.facebook.com/RoyKorpelIllustraties/

Je ontvangt binnen een paar dagen een reactie.

About Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)