ILLUSTRATIE LATEN MAKEN. MAATWERK VOOR MKB & ZZP

Illustraties zijn er in soorten en maten en iedere soort dient weer een ander doel. Wat is jouw doel en welke illustratie(s) heb je nodig om dat te realiseren? 

Illustratie laten maken

Met mijn karakteristieke tekenstijl bereik ik gemakkelijk een groot publiek. Ik voel me als een vis in het water als ik los uit de pols mag tekenen en inkleuren. Ook een detailtekening ga ik echter niet uit de weg. Zoek je een illustratie die een sfeer neer moet zetten, een verhaal vertelt of de kijker meeneemt naar een andere wereld? Dan ben ik je man!

Vectortekeningen

Vectortekenwerk is wezenlijk anders dan het traditionele (pixel)tekenwerk en heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn vectortekeningen over het algemeen wat strakker om te zien, laten ze zich gemakkelijker bewerken en – in sommige situatie essentieel – kunnen ze oneindig vergroot worden zonder kwaliteitsverlies. Ik denk graag met je mee of vectorafbeeldingen voor jou de beste keuze zijn.

illustratie 123zing roykorpel vector adobe illustrator

Vectors kunnen oneindig vergroot worden zonder kwaliteitsverlies

Cartoonlogo

Met een cartoonlogo geef je jouw bedrijf een echt gezicht! Met een treffend karakter zorg je ervoor dat mensen jouw onderneming in een oogopslag herkennen én onthouden. Ik vind het een leuke uitdaging om een karakter te maken van de gekste voorwerpen. Een karakter kan een logo ondersteunen in een webshop of de zijkant van je vrachtwagen opvrolijken. Of wat dacht je van een afdruk op groot formaat karton, zodat je het in een fysieke winkel kunt zetten? Daar kunnen je klanten letterlijk en figuurlijk niet omheen! Omdat ik cartoonlogo’s in vectoren teken, is de kwaliteit in alle formaten gegarandeerd. Vanaf 350 euro heb je al zo’n ijzersterk, herkenbaar eigen beeldmerk!

cartoon logo now thats it vector roy korpel

Met een cartoonlogo geef je jouw bedrijf een echt gezicht!

Conceptillustratie

Niet iedereen is in staat om op basis van een stuk tekst of wat op internet gevonden plaatjes te zien welk concept, plan of idee jij wilt bereiken. Als je jouw plannen illustreert met een concepttekening, breng je jouw idee een stuk eenvoudiger aan de man. Ik zet jouw concept dan neer in wat snellere lijnen, met dito inkleuring. Niet strak binnen de lijntjes, maar wel to the point. Een concepttekening maakt duidelijk wat ‘Een goede afbeelding meer zegt dan duizend woorden’ in de praktijk betekent. Zo komt je idee wél over!

Uit de losse pols

Een illustratie tekenen ‘uit de losse pols’, daar kan ik echt van genieten. Niet alle lijnen zijn superstrak of kaarsrecht en dat mag ook bij dit soort afbeeldingen. Het is allemaal wat schetsmatiger. Dergelijke illustraties kleur ik lekker ruig en – je raadt het al – niet precies binnen de lijntjes in. Het komt in de buurt van aquarel, maar dan digitaal. Pasteltinten, ruige kwaststreken… dat werk. Dit type illustraties past goed in concepttekeningen of infographics.

Sfeerillustraties

Als ik me mag storten op sfeerillustraties van een omgeving of locatie, kom ik optimaal tot mijn recht. Wordt het een donkere studio met tientallen schermen die een blauwe gloed op de rest van de kamer laten vallen? Of een rommelige tienerslaapkamer getekend vanuit een spannende invalshoek? Ook voor een buitenaardse wereld waar bomen en planten net even anders zijn dan op aarde, draai ik mijn hand niet om. Ik vind het geweldig om door een sfeer neer te zetten een compleet, levendig verhaal te vertellen zonder dat daar personages voor nodig zijn.

Sfeer illustratie op maat door Roy Korpel

Ik kom optimaal tot mijn recht met sfeerillustraties

Infographics

Je zoekt pakkende informatieve afbeeldingen die bijvoorbeeld jouw website, blog, presentatie of offerte ondersteunen, verbeteren en aantrekkelijker maken om te zien. Anders gezegd: je bent op zoek naar zogeheten infographics. Ook voor dit soort afbeeldingen ben je bij mij aan het juiste adres. Meer over infographics vind je >hier<.

Vrij werk

Illustratie vrij werk Roy Korpel

Illustratie op maat voor Bingel (Van in)