Illustrator Roy Korpel lanceert Drawkings

By 2017/11/07 Nieuws
Roy Korpel lanceert drawkings - leer tekenen

Iedereen kan leren tekenen

Al mijn hele leven ben ik bezig met tekenen. Ik vind het heerlijk om te doen en mag me gelukkig prijzen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Als ik met iemand over mijn werk aan het praten ben krijg ik best vaak te horen dat diegene tekenen ook erg leuk vind om te doen. Alleen komt daar dan ook vaak snel achteraan “ik kan het niet” of “ik vind het best moeilijk”. Ik ben van mening dat iedereen kan leren tekenen. Zelfs als je niet beschikt over klein beetje tekentalent. Heel vaak is tekenen een kwestie van de juiste lijntje op de juiste plaats tekenen. En dat kun je leren.

Ik vind het tijd om hier meer mee te gaan doen en zo is Drawkings geboren. Met Drawkings gaat ik wekelijks in video’s op YouTube praten over tekenen. Stap voor stap laten zien hoe je een tekening kunt maken en neem ik privé tekensessies op zodat je met me mee kunt kijken hoe ik van een leeg velletje start en eindigt tot een afgeronde tekening. Ik ga je alles vertellen wat ik weet over tekenen en gaat ik andere tekenaars interviewen over hun beroep als tekenaar.

De website is in de lucht en wordt met de week verder uitgebreid. Het is een proces dat nog wel even een paar jaar in beslag zal nemen. De plannen zijn groots en ik zou het heel erg leuk vinden als je met me mee gaat doen.

Bekijk de website hier www.drawkings.nl en abbonneer direct op YouTube hier!

Roy Korpel

About Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)