Leer (digitaal) tekenen en foto bewerken

By 2019/09/24maart 20th, 2020Nieuws

Wil jij leren tekenen of foto bewerken in stappen met Roy Korpel?

Inspiratieloos naar een leeg wit velletje kijken en geen flauw idee hebben wat je moet gaan tekenen. Zo irritant want je hebt wel zin om te tekenen. Na een diepe zucht stop je er maar weer mee. Of wat dacht je van uren knippen en plakken in Photoshop maar het resultaat is niet wat je ervan had gehoopt. Herken je één deze frustraties? Ik weet er alles van! Been there, done it!

Al 30 jaar loopt tekenen als een rode draad door mijn leven waarvan de laatste 10 jaar als een professional illustrator. In deze 30 mooie jaren heb ik ontzettend veel geleerd en voel ik de behoefte om meer te doen met het vak tekenen. Waarom ga ik niet praten over tekenen? Ja!! laten we dat gaan doen! En weet je wat, (mijn vrouw verklaard me voor gek) ik ga deze kennis gratis weggeven!

We zijn (bijna) live! Kom snel kijken!!!

DE PIXEL UNIE!
Roy Korpel

About Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)