GRAFISCHE OPLOSSINGEN: ILLUSTRATIE EN FOTOBEWERKING

Van een infographic die een ingewikkeld proces in één oogopslag inzichtelijk maakt tot het herstellen van dierbare persoonlijke foto’s. Bekijk hier welke grafische oplossingen ik te bieden heb.

Oplossingen voor mkb en particulier

Ik krijg wel eens de vraag wie mijn klanten zijn. Ik zeg dan altijd: “Van de bakker om de hoek tot tv-producties in Hilversum.” Zo ondersteun ik bedrijven door infographics voor ze te maken voor offertes en presentaties. Voor een bekend tv-programma maak ik verder voor iedere wekelijkse aflevering lekker ‘losse’ illustraties. Daarnaast verzorg ik fotobewerkingen voor marketing- en reclamebureaus die deze gebruiken voor hun klanten. Ook particulieren kloppen bij mij aan, bijvoorbeeld om dierbare persoonlijke foto’s te laten herstellen of bewerken.

Met welke grafische oplossing kan ik jou of je onderneming ondersteunen?

Infographic bestellen

Beelden wérken, dat blijkt wel uit het feit dat onze hersenen een afbeelding 60.000 keer sneller verwerken dan tekst. Wil je dat je boodschap bij je doelgroep overkomt? Zeg dan meer met minder woorden door infographics in te zetten. Pas ze toe in presentaties, offertes of op je website om ingewikkelde dingen inzichtelijk te maken of om informatie op een aantrekkelijke en behapbare manier te presenteren.

Lees meer

Illustratie laten maken

Een los uit de pols getekende illustratie en aquarel (digitaal) ingekleurd of een strakke vector cartoonlogo. Met mijn zoete, lieve en pakkende illustraties help ik jouw verhaal te vertellen.

Lees meer

Photoshopspecialist nodig?

Met meer dan tien jaar ervaring ben ik door en door thuis in Photoshop en weet ik voor iedere opdracht het beste uit deze software te halen. Heb jij een afbeelding nodig, maar kun je die op stockfotowebsites nergens vinden? Wil je een gigantische dinosaurus (of een andere toepasselijke afbeelding) op de ramen van je onderneming?

Lees meer

Foto herstellen (particulier)

Heb je een dierbare foto die beschadigd is door krasjes of vlekjes, of waarvan een deel ontbreekt? Tot op zekere hoogte valt daar met fotobewerking nog heel wat aan te redden. Of heb je een foto die om bewerking vraagt, bijvoorbeeld omdat er iemand moet worden weggehaald (of juist toegevoegd) of omdat de achtergrond moet worden aangepast?

Lees meer
cartoon logo op maat door Roy Korpel

Vector illustratie op maat voor Teddy Kids

cartoon logo op maat door Roy Korpel

Vector illustratie op maat voor Landal Greenparcs

vector karakter

Vector illustratie op maat voor Social Elephant