PHOTOSHOP SPECIALIST VOOR FOTOBEWERKING

Met Adobe Photoshop bewerk ik beeldmateriaal zodat het perfect aansluit bij jouw (commerciële) doelstellingen. Met welke fotobewerkingen kan ik jouw business ondersteunen?

Adobe Photoshop specialist

Photoshop specialist nodig? Ik put uit meer dan tien jaar ervaring en ben thuis in fotobewerking voor webshops, van stockfotografie en in matte painting.

Fotobewerking voor webshops

Heb je een webshop, dan is een van je grootste uitdagingen je bezoekers te verleiden tot een aankoop. Aantrekkelijke beelden van je producten doen wat dat betreft wonderen. Nu heb je echter vast niet van ieder product een geschikte foto. Dit is op te lossen door jouw product in een stockfoto te verwerken. Als je bijvoorbeeld dekbedovertrekken verkoopt, kan ik in een stockfoto van een stijlvolle slaapkamer het dekbed invullen met de print van jouw product.

(Stock)foto’s laten bewerken voor marketing

Het bewerken van (stock)foto’s kan voor oneindig veel marketingdoeleinden ingezet worden. Heb je bijvoorbeeld een mooie foto van jouw bedrijf die je wilt gebruiken om als kerstfoto naar je klanten te sturen? Maak er echt iets bijzonders van door mij er een sneeuwlandschap in te laten tekenen! Of heb je de ideale stockfoto gevonden, maar ‘klopt’ de locatie niet? Als Photoshopspecialist kan ik de foto zodanig voor je bewerken dat hij naadloos aansluit bij jouw marketingdoeleinden.

Photoshop specialist roy korpel Photoshop specialist roy korpel

Beweeg de slider om te zien wat fotobewerking voor jouw beeldmateriaal (en dus voor jouw business) kan doen.

Matte painting

Matte painting zou je ook ‘hardcore Photoshop’ kunnen noemen. Bij deze toepassing creëer ik als Photoshopspecialist een nieuwe afbeelding door gebruik te maken van diverse foto’s en deze te mixen met illustratie. Het doel van een matte painting kan bestaan uit het neerzetten van een realistische, maar niet bestaande setting. Een verlaten stad helemaal overwoekerd door de natuur, bijvoorbeeld, of een auto op de maan. Met illustratie teken ik hier dan bijvoorbeeld licht en schaduw in. Een matte painting is uitstekend toe te passen als achtergrond voor een game of als cover voor een muziekband, boek of film.

illustrator foto manipulator roy korpel

Vrij werk (space art) Photoshop expert

Photoshop specialist Roy Korpel

Photoshop expert fotobewerken

Photoshop specialist Roy Korpel

Photoshop expert fotobewerken