100 jaar verlaten Nederland project haalt het nieuws!

Roy Korpel in het nieuws

Het Project Holland 2114 wordt erg leuk opgepakt in de media. Diverse kranten en websites hebben er middels aandacht aan gegeven. Het is allemaal begonnen toen @Googlepics, een twitter account met 1,7 miljoen volgers, een bewerking op Utrecht de wereld in twitterde. Blijkbaar hadden ze de plaat aangezien als echt. Al snel hadden meer dan duizend mensen het bericht doorgestuurd.

Zo plaatste Ubisoft NL het project op hun Facebook pagina. Met zo ontzettend veel Nederlandse ogen volgende al snel de Nederlandse kranten en grote websites. Fantastisch om te zien en erg veel leuke reacties ontvangen. Een extra leuk feitje is dat ik in december bij Ubisoft langs mag komen voor een lekker bakje koffie! :)

Middels hebben meer dan 35.000 mensen het project gezien!

Project Holland 2114 in het nieuws:

De Volkskrant
Flabber.nl
Upcomming
HP de Tijd
Reddit
Retecool
De Utrechtse internet Courant
Apocalypsezone
AD Utrecht (afgedrukt, zie plaatje)
50plusser.nl

Hopelijk is het einde nog niet in zicht. Met nog een aantal bewerkingen op het programma (Schiphol, Arnhem, Hofplein, …) is er nog genoeg te doen. Ook benieuwd naar de plaatjes of video’s? Bekijk ze hier!

About Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)