YOUTUBE VIDEO’S

996000

+ Aantal weergaves

9343

Volgers op youtube

1900000

Minuten gekeken

Ruim vijftig videos op youtube!

Van start tot finish zie je mijn proces in Adobe Photoshop. Ik film mijn schermen met speciale software die real-time alles opnemen. De Photoshop bewerkingen waar soms dagen werk in zitten heb ik versneld tot schappelijke video’s onder de tien minuten. Op mijn youtube kanaal vind je o.a. de 100 jaar verlaten Nederland serie, illustraties en fantasie beelden. Oftewel van verlaten steden tot vliegende piratenschepen!

Honderd jaar verlaten Nederland

In mijn verlaten Nederland serie neem ik je mee naar naar een honderd laar verlaten Nederland. Door een enorm ongeluk in een kerncentrale aan de grens, moesten mensen meteen geëvalueerd worden in verband met de dodelijke straling. Hoe zou Nederland met de bekende beelden die we allemaal kennen eruit zien, als de natuur 100 jaar zijn gang kan gaan. Denk een een verlaten Amsterdam CS of een Rotterdam Hofplein. Maar ook de Dom toren in Utrecht en een trein midden in het landschap. Met die fantasie ben ik aan de slag gegaan. Bekijk ook de andere video’s.

Lieve illustraties met muziek op maat

Deze lieve illustratie word begeleid door prachtige muziek op maat van Ken Fonteyne.

Een tornado in Londen

Breaking news; een monsterlijk grote tornado raast over Londen en de beelden liegen er niet om!

Vliegende piratenschepen tot zoete illustraties

Ik kan soms verdwalen in mijn vreemde hersenkronkels en zie ik piratenschepen vliegen, tornado’s in Londen de boel verwoesten en is een UFO niet meer dan een omgedraaid bord. Kijk mee met de vele video’s waar ik mijn eigen fantasie op zijn beloop mag laten gaan. De technieken die ik toepas noemen ze ook wel “matte-painting” en mix ik verschillende foto’s en illustratie samen om zo tot een nieuwe afbeelding te komen.

Roy Korpel matte painting vrij werk
Roy Korpel matte painting vrij werk
Roy Korpel matte painting vrij werk
Roy Korpel matte painting vrij werk