Vrij werk: Space Art

Naast een passie voor illustratie is mijn andere passie astronomie. Ik herinner me nog goed dat ik met 25 cent in mijn broek naar de bibliotheek ging om daar een chocomel te kunnen kopen en dan uren in de boeken zat over het universum. Onze eigen prachtige aardbol, onze planeten en hun mysterieuze manen. De ontelbare sterrenstelsels die stuk voor stuk weer honderden miljarden sterren dragen. Het menselijk brein kan niet goed met dit soort statistieken omgaan. Het is te groot. Sinds die tijd, met mijn warme chocomel in de bibliotheek ben ik nog steeds enorm verslaafd aan het universum en volg ik op hobby niveau dagelijks het nieuws op de voet.

Verdwalen in mijn eigen universum

In mijn tekenwerk kan ik natuurlijk zelf bepalen hoe het heelal eruit ziet. Als ik wat tijd overheb ga ik er soms voor zitten om wat te doen met “Space Art”. Met ambient muziek op de koptelefoon verdwaal ik in gedachte naar verre en vreemde werelden die ik dan vast probeer te leggen in een beeld.

Mijn wens is dat ik ooit eens gevraagd word om space art te maken voor nieuws berichten en een concept illustratie nodig is.

space art
space art endgame
space art
dead-planet-by-roy-korpel
space art roy korpel
Roy Korpel

About Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)