vrij werk – schetsen & illustraties

By 2015/08/22februari 26th, 2019Vrij werk

Vrij werk – Schetsen en illustraties

Soms heb ik ineens een beeld in mijn hoofd zitten die zo uit mijn pen rolt. En soms loop ik dagen met een beeld in gedachten rond en ontstaat er uiteindelijk zoveel drang om het te tekenen. Meestal verdwijnen deze schetsen of (snelle) illustraties in een mapje en worden ze vergeten. Zonde, toch? Daarom verzamel ik mijn vrij werk met snelle schetsen, die te leuk zijn om niet gezien te worden met jullie!

Sommige illustraties zijn te koop via de webshop Lievespulletjes

Inktober 2018

Roy Korpel Inktober 2018
illustratie draakje en zijn vriendje
cartoon laten maken
illustratie laten maken
illustratie laten maken
schetsen met Roy Korpel

Een vrije tekening voor mijn eigen collectie. Middels begint dit meisje en haar vriendje poes een bekend gezicht te worden in mijn vrije tekenwerken. Vriendje poes is vaak de pechvogel in de plaatjes. Ook in deze schets wordt hij geplaagd door de visjes in het water. Het meisje en de andere diertjes kunnen er ook wel om lachen. Een vrolijke plaat die binnenkort (hoop ik) een keer echt gaat tekenen. Wil je op de hoogte blijven van mijn tekenwerk? Op Social Media plaats ik regelmatig updates!

sfeer illustratie - the graveyard - Roy Korpel
schetsen roy korpel

Tussen al het geweld door (het leven van een illustrator is zwaar!) moet ik ook soms mijn eigen ei kwijt. Al een paar dagen kriebelde het enorm om een uitgebreide schets te maken alleen wist ik nog niet wat. Gewoon begonnen met een leeg velletje, is dit uit mijn pen geklommen.

illustratie dieren
warm-up sketch strong coffee by roy korpel
illustratie laten maken illustratie laten maken

Een inzending voor de teken competitie “The Gnomon Workshop” met als thema “Angel of Death” Ik heb geprobeerd er een eigen draai aan te geven. Op naar de volgende!

vrij werk roy korpel liefde gaat door de maag
illustratie later als ik groot ben
illustratie op maat
Roy Korpel

About Roy Korpel

Roy is een digitaal artiest, ondernemer, vader van drie, gamer, F1 liefhebber en heeft veel te veel hobby's. Via zijn blog kletst hij zijn pen leeg maar Roy is geen schrijver nog taalpurist. Wel deelt hij graag zijn kennis met hier en daar een taalfout! :)